Nieuwjaarsbijeenkomst De Oude en de Nieuwe Delf

Datum: 
zondag 10 januari 2016 uur
Tijdstip: 
16.30 - 18.30 uur
Plaats: 
ArsenaalDelft Korte Geer 11

In het voormalige legermuseum, nu ArsenaalDelft, kunnen wij dankzij de goede relatie met tijdelijk beheerder Motus BV, dit jaar onze nieuwjaarsbijeenkomst organiseren.  

Op 25 september vond de officiële overdracht van het legermuseum door het Rijksvastgoedbedrijf  aan de huidige eigenaar plaats. De herontwikkeling van dit complex van hoog monumentale waarde door projectontwikkelaar en architectenbureau Cepezed heeft als uitgangspunt een duurzame bestemming, met voor Delft en het complex passende statuur.  In de toekomst zal hier een restaurant en hotel met bijbehorende voorzieningen komen. Het culturele aanbod en de creatieve innovatiekracht van Delft zullen als een rode draad door het nieuwe plan lopen (zie ook www.arsenaaldelft.nl). 

Voordat het zover is, mogen wij u als ‘buren’ ontvangen in één van de ruimtes. Wij verheugen ons zeer om daar samen met u een feestelijke sfeer in te brengen, waaraan een spetterende muzikale omlijsting door het Delfts Studenten Zigeuner Orkest Pipacs zeker zal bijdragen. 

U en uw buren, en de afgevaardigden van bevriende verenigingen en politieke partijen zijn van harte welkom om onder het genot van een hapje het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Graag tot 10 januari!

Met vriendelijke groeten,

namens het bestuur,

Ansje Jonquière-Kamps, voorzitter